Пятница, 19.04.2024, 20:07

Приветствую Вас Гость | RSS
СТУДИЯ
творческих учителей иностранного языка
Главная | | Регистрация | Вход
Навигатор

Категории
Горячая новость [154] Городские мероприятия [91] Мои статьи [65]

Мини-опрос
Вы - счастливый человек
Всего ответов: 354

Наша кнопка
Студия творческих учителей иностранного языка

Переводчик

В блокнот


Полезные порталы
Главная » 2014 » Апрель » 16 » Всеукраїнський конкурс освітніх технологій 2014
22:47
Всеукраїнський конкурс освітніх технологій 2014

 Надається можливість представити свій досвід у всеукраїнському науково-методичному виданні НАПН України “Учитель початкової школи” та отримати належну відзнаку своєї роботи.
Умови конкурсу ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ — 2014
Освітні технології у початковій школі
Редакція журналу “Учитель початкової школи” оголошуєВсеукраїнський конкурс освітніх технологій — 2014, який проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.
Мета Конкурсу: активізувати творчий пошук практиків і науковців у галузі початкової освіти; підтримати і популяризувати кращі освітні технології, спрямовані на реалізацію завдань сучасної початкової школи.
На Конкурс подаються текстові й ілюстративні оригінальні (не опубліковані раніше) матеріали, які висвітлюють ефективні технології розвитку, навчання й виховання дітей молодшого шкільного віку — як цілісно (детальний опис технології та її застосування), так і фрагментарно (плани, конспекти, сценарії освітніх заходів, результати проведення педагогічних експериментальних досліджень, добірки вправ, завдань, ігор тощо).
До участі у Конкурсі запрошуються практики і науковці — педагоги (вчителі, методисти, викладачі та студенти), психологи, управлінці, медики.
Всі отримані роботи проходять рецензування і науково-методичну експертизу. Кращі роботи за результатами експертизи доопрацьовуються і публікуються в журналах “Учитель початкової школи”, “Джміль”протягом року.
Підсумки Конкурсу підбиваються на основі читацького анкетування, що проводиться в усіх регіонах України після виходу останніх у році номерів журналів.
Переможці Конкурсу будуть нагороджені грамотами і дипломами. Автори кращих опублікованих робіт отримають грошові винагороди.
Термін подання робіт — до 1 грудня 2014 року. Відібрані експертною радою роботи, які не були опубліковані у 2014 році, автоматично беруть участь у Конкурсі в наступному році.
Матеріали та ілюстрації до них разом із заявкою на участьнадсилайте на електронну або поштову адресу редакції журналу “Учитель початкової школи” (e-mail: uchitel@dvsvit.com.ua; поштова адреса: Видавництво “Світич”, 04053, Київ, а/с 36). Бланк заявки додається.
Просимо ознайомитися з кращими роботами учасниківКонкурсу – 2013, опублікованими в журналах “Учитель початкової школи”, “Джміль” за цей рік, та заповнити анкету читача для визначення переможців. Ознайомитися з випусками журналів 2012-2013 років можна у районних методичних кабінетах та в ОІППО. Передплатити ці видання на 2014 рік можна на пошті за “Каталогом видань України” (с. 136, 191) *.
Надсилайте Ваші роботи та ставайте переможцями!
Пропонуємо також взяти участь у Фотоконкурсі журналу “УПШ”.
На обкладинці журналу можуть з’явитися фото з життя і Вашого закладу!
Надсилайте також фотографії наочних посібників, цікавинок дизайну освітнього
середовища, яскравих моментів нестандартних заходів, екскурсій, свят, розваг
тощо на електронну адресу журналу “УПШ” — uchitel@dvsvit.com.ua. Не забудьте
зазначити точну та повну назву навчального закладу, авторів фотографій,
короткий опис, що на них зображено.

Джерело: http://hi-tech136.blogspot.com/2013/12/2014.html#more

Категория: Горячая новость | Просмотров: 901 | Добавил: Tutor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наше время
Летопись Студии

Форма входа

Chat Box
200

Посетители
>

Календарик
А за окном
КаленДАРь - праздник на каждый день
Поиск


Kalita VV