Пятница, 26.04.2024, 16:49

Приветствую Вас Гость | RSS
СТУДИЯ
творческих учителей иностранного языка
Главная | | Регистрация | Вход
Навигатор

Категории
Горячая новость [154] Городские мероприятия [91] Мои статьи [65]

Мини-опрос
Вас радуют
Всего ответов: 92

Наша кнопка
Студия творческих учителей иностранного языка

Переводчик

В блокнот


Полезные порталы
Главная » 2011 » Август » 26 » Как получить Сертификат о наличии печатной работы?
23:10
Как получить Сертификат о наличии печатной работы?
   Ответ № 1 На виконання Державної програми «Вчитель», регіональної програми «Освіта Донеччини. 2007-2011 роки» з метою поглиблення співробітництва у сфері новітніх педагогічних технологій, поширення перспективного педагогічного досвіду та педагогічних інновацій, технологічної модернізації післядипломної педагогічної освіти Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти започатковано електронний журнал «Золоті сторінки освіти» (наказ Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти від 16.08.2011 року № 52). Сайт - http://zolotistorinki.edu.tf/
 
  Ответ № 2  Триває підготовка до випуску журналу "Відкритий урок".  Рубрики журналу: подія, інтерв’ю, акцент, школа, теорія, технологія, виховання, психологія, практика, майстерня, моніторинг, позашкілля, родина, конкурс, проект, особистість, право тощо. Матеріали необхідно надати до 01 листопада 2011р. у відділ інформаційного забезпечення освіти Донецького облІППО за адресою: м. Донецьк, пр. Миру, 10, каб. 4 (3 поверх). Тел. (062) 312-57-84.
       Вимоги до оформлення дивіться у додатку. Отримані роботи будуть розміщені на сайтах Донецького облІППО та видавництва «Відкритий урок». Анотації до них будуть надруковані у журналах «Педагогічна скарбниця Донеччини» та «Відкритий урок: розробки, технології, досвід». Вимоги до оформлення матеріалів Рукопис подається в одному примірнику українською мовою (надрукований з одного боку аркуша формату А4).
      Рекомендований обсяг рукопису – до 10 повних сторінок, включаючи рисунки, таблиці, список літератури. Разом із рукописом подається файл на електронному носії (дискеті, дискі) у форматі Microsoft Word 2003 або 2007. Параметри сторінки: § формат аркуша - А4; § орієнтація - книжкова; § поля: зверху і знизу - 20 мм, ліворуч - 20 мм, праворуч - 15 мм; § основний шрифт Times New Roman, розмір 14, стиль - Normal; § абзацний відступ - 10 мм; § міжрядковий інтервал - 1,5. Текст друкується без переносів.    Перший рядок – друкується назва статті (відцентрована, великими напівжирними літерами).
  Другий – прізвище, ім'я, по-батькові автора (повністю від центру курсивом напівжирними літерами).
  Третій – анотація (звичайним шрифтом). 
 Четвертий – посада, адреса та місце роботи (повністю), науковий ступінь, електронна адреса, номер контактного телефону (звичайним шрифтом). Якщо авторів декілька, то для кожного з авторів відомості наводяться за вищезазначеним зразком.
  Перелік літературних джерел подається загальним списком у кінці рукопису в алфавітному порядку мовою оригіналу відповідно з діючим ГОСТом. Посилання на джерело у тексті подається у квадратних дужках. 
 Рукопис статті супроводжується експертним висновком методичного кабінету міста (району). Рукописи, виконані з порушенням цих правил, не розглядаються, не рецензуються і авторам не повертаються. До статті можуть вноситися зміни редакційного характеру без згоди авторів. Остаточне рішення про публікацію приймає редакційна колегія. За достовірність фактів, цитат, власних імен, посилань на літературні джерела та інші відомості відповідають автори публікацій.
 
  Ответ № 3 - Направляйте свої матеріали у видавництва "Шкільний світ" та "Основа". "Шкільний світ" - безкоштовно!!!
Узнайте о требованиях к оформлению материалов в издательстве   "Основа" 
Узнайте о требованиях в издательстве "Шкільний світ"

 

Ответ 4  -После регистрации направляйте материал на сайт Анлійська мова і література" on-line http://www.teacherjournal.com.ua/. Все условия - на страничке

Категория: Горячая новость | Просмотров: 1555 | Добавил: Tutor | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Наше время
Летопись Студии

Форма входа

Chat Box
200

Посетители
>

Календарик
А за окном
КаленДАРь - праздник на каждый день
Поиск


Kalita VV